Over ons

Welkom op de website en bestel shop van Berkdijk Bloemen-Oisterwijk, dé vakbloemist voor bedrijven & particulieren.

Door de jaren heen is Berkdijk bloemen uitgegroeid tot een naam op het gebied van veilingverse bloemen, boeketten en planten. Berkdijk bloemen kan tevens voor bedrijven en organisaties bloemenabonnementen, podiumarrangementen of projectarrangementen verzorgen die aan al uw specifieke wensen voldoen.

Het team van Berkdijk bloemen bestaat uit 12 creatieve, enthousiaste,ervaren bloembinders die al uw persoonlijke wensen kunnen vertalen naar de mooiste bloemcreaties. Het is onze passie om bloemen, kleuren en verpakking zo te combineren dat ieder boeket persoonlijk wordt en het voor u een feest is om te geven of om te ontvangen.

Berkdijk bloemen biedt een verrassend assortiment aan woonaccessoires en kadoartikelen van o.a. Riverdale, Luimes& Luimes, Scentchips & Pompidoe.

image (2) (Custom).jpeg

Daarnaast zijn wij altijd op zoek naar de laatste trends, daarbij inspelend op de verschillende seizoenen.

 

Berkdijk bloemen is aangesloten bij Fleurop Interflora. Hierdoor zijn wij in staat om in Nederland en in meer dan 135 landen uw bloemen te laten bezorgen, voorzien van de 7 dagen vaasgarantie van Fleurop.

Voor uw bestellingen kunt u gebruik maken van onze bestelshop (op factuur mogelijk) Daarnaast kunt u uw bestellingen doorgeven per email: info@berkdijk-oisterwijk.nl of telefonisch: 013-7200991 Indien u voor 12.00 uur uw bestelling aan ons doorgeeft, bezorgen wij uw bloemen nog dezelfde dag.

Berkdijk bloemen, sinds 1956 een dijk van een bloemist!