sfeer binnen uw bedrijf

Wij hebben jarenlange ervaring en een goede reputatie in het verlenen van service aan diverse bedrijven, scholen en instellingen in en rond Oisterwijk. Vele diensten zijn mogelijk, zoals bedrijfsabonnementen, verzorgen van bloemwerk bij speciale gelegenheden, verjaardagsbloemetjes of interieurstyling.

Bedrijfsabonnementen

Wilt u eenmaal per week (of een andere termijn) een mooi boeket op een vaas of een bloemenarrangement op uw balie of in uw kantoor. En heeft u zelf weinig tijd (of zin) om hiernaar om te kijken? Wij kunnen ervoor zorgen dat u altijd iets moois in uw entree, op uw balie of op uw bureau heeft staan. Het boeket of het arrangement wordt vanzelfsprekend aangepast aan de huisstijl van uw bedrijf en uw persoonlijke smaak en wordt gemaakt met bloemen van het seizoen. Het enige wat u hoeft te doen, is af en toe het water bijvullen en/of verversen. Als “service van de zaak” worden er geen bezorgkosten gerekend en hanteren we geen opzegtermijn. Ook is het mogelijk om tijdens vakanties of rustige periodes het abonnement tijdelijk stop te zetten.

Iets te vieren?

Gaat u een bedrijfsfeest houden? Heeft u een open dag of heeft u een belangrijke bedrijfspresentatie die wel een fleurige versiering kan gebruiken? Ook dan kunnen wij u helpen. Samen met u inventariseren wij wat uw wensen zijn. Eventueel komen wij langs om de locatie te bekijken. Wij sturen u dan een vrijblijvende offerte. Wij kunnen eventueel de potten of het glaswerk waarop de arrangementen worden gemaakt op leenbasis leveren, u betaalt dan alleen voor het bloemwerk. Wat uw huisstijl ook is of welk budget u ook heeft, er is heel veel mogelijk!

 Verjaardagslijst

Bij Berkdijk Bloem,en kunt u als bedrijf uw verjaardaglijst indienen. U heeft er zelf geen omkijken meer naar, wij zorgen ervoor dat iedereen uit uw bedrijf een mooi boeket met bijpassend kaartje op zijn/haar verjaardag ontvangt, tegen een van tevoren afgesproken prijs.

Stylingadvies -aankleding van uw bedrijf

Mist u sfeer in uw bedrijfsruimte en weet u niet precies hoe u dit kan veranderen? Wij kunnen vrijblijvend bij u langskomen om suggesties te doen voor een mooie aankleding van uw bedrijf. U zult zien wat de toevoeging van enkele planten, bloemen of accessoires kan doen met de sfeer en de uitstraling van uw entree en /of kantoor! Maak nu nog een afspraak, zodat wij bij u langs kunnen komen.